4 Şubat 2012 Cumartesi

Mor Salon Tasarımları

Ömrümüzün yaklaşık üçte ikisini geçirdiğimiz mekanların rengi  yaşam alanındaki mutluluğunuz ve huzurunuz  için oldukça önemlidir. Sizin için salon  dekorasyonunda seçtiğim dört renkden birincisi  ve benim en sevdiğim dekorasyon rengi mor .  Mor renk,  itibarı,  asaleti,  kendine güveni simgeler. Asil insanların eski zamanda mor giydiğini duymuştum.  Ruhsal enerji ve sezgilerin rengi olduğu için mor tutkusu olan insanların mutlaka sanatsal bir yetenekleri olduğu söylenir. Morun açık tonlarını çalışma odası ve yatak odasında kullanabilirsiniz. Ev dekorasyonunda parlak renklerle kullanmamalısınız. Size önerim mor ve lila renginin yanında gri ve tonlarını kullanmanızdır.
mor koşe takımı, mor duvar paneli
Sponsor Bağlantılar

Mor köşe takımı fuşya yastıklar ile hareketlendirilmiş. Ayrıca duvardaki panoda salona derinlik katmış.

salon dekorasyonu, mor puf modeli Lila ve mor ikisi bir arada şık ve sade mekanlar için ideal. Duvar,  açık lila perdeler daha koyu olsaydı dahada iyi olabilirdi.

sade mor oda, mor koltuk modeli
Az aksesuar büyük koltuklar fazlalıklardan kurtulmak isteyenler için. Ayrıca duvar renginin açık olması odaya genişlik katmış. Ne dersiniz?

klasik mor salon dekoru
Klasik koltuklar, mor renk kaplanarak muhteşem bir görüntüye sahip olmuş. Duvardaki işçilikli aynada salonu daha zengin göstermiş sanırım. Söylediğim gibi mor ve grinin uyumu müthiş.

mor koltuk, mor salon tasarım
Sade, küçük mekanlarda kullanabileceğiniz bir model.  Ama ben mor sehpaya bayıldım….

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan