4 Şubat 2012 Cumartesi

Trump Towers İstanbul


istanbul'un kalbi Şişlide 39 ve 37 katlı 2 adet kuleden ve 62.350 metrekarelik alışveriş merkezinden oluşan Trump Towers İstanbul, 15 yıldır Türkiye'de önemli projelere imza atmış bulunan Brigitte Weber Mimarlık ofisi tarafından projelendirilmiştir. 88 farklı tipte toplam 205 adet bağımsız konuttan oluşan 154 metre yüksekliğindeki 39 katlı Rezidans kulesinde dairelerin büyüklükleri 102 ile 680 metrekare arasında değişiyor. 37 katlı Ofis kulesi ise farklı ebatlarda bölünebilir ofis katlarından oluşmaktadır.

Rezidans ev sahiplerinin kullanımı için rezidans kulesinin 4. katında tasarlanmış olan 'Lounge' ise 300 metrekarelik alan içerisinde kütüphanesi, ban, şömineli oturma bölümü, business center'ı, çocuk oyun alanları ve toplantı salonlan ile hizmet verecektir.

Avrupa'nın ilk Trump Projesi olma özelliğini taşıyan Trump Towers İstanbul, İstanbulluları beyaz eldiven konseptiyle karşılıyor.
RESIDENCE TOWERKrallara yaraşır bir hayatın kapısını aralayın..
Trump Towers istanbul projesindeki iki kuleden bin rezidans olarak kullanıma açılacak. 39 katlı bu kulede 102 ile 680 metrekare arası değişen daireler yer almakta. Tavandan yere kadar cam kaplı olan bu çok özel dairelerde muhteşem bir İstanbul ve boğaz manzarasının keyfini sürerken, tek tarafı ışık geçiren özel cam sayesinde Özel yaşamınızı rahatlıkla sürdüreceksiniz. Trump Residence Tov/er'da daire sahibi olmanın diğer tüm ayrıcalıklı avantajı annd an da yararlanacaksınız.

BEYAZ ELDİVEN KONSIYERJ HIZMETİHiçbir şey imkansız değildir
İmkansız, büyük düşünemeyenlen'n kullandığı bir kelime... Trump Tower Istanburda yaşayanlann, her tür isteğini, anında yerine getirmek için kurulmuş olan Beyaz Eldiven Konsiyerj Hizmeti çalışanları için "imkansız", sadece bir meydan okumadır.
Aylar Önce tüm biletleri tükenmiş bir gösteriye en önden davetiye bulmak, bir müzenin sıradan ziyaretçilere kapalı bölümlerini açtırmak, 10 günlük rezervasyon listesi dolu olan bir gece kulübü ya da restorana bir saat sonrası için yer ayırtmak... İmkansız mı? Bazıları için olabilir ama Trump Towers İstanbul'da bunlar ve benzeri ihtiyaçların çözümü, zaferle sonuçlanacak birer mücadeledir. Beyaz Eldiven Konsiyerj Hizmeti özel bağlantıları sayesinde, 7 gün, 24 saat Trump Tovvers sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır ve Türkiye'de eşi benzeri görülmemiş bir kararlılıkla, tüm beklentilerin ötesine geçer.
 Trump Towers İstanbul'da daire sahibi olanlar, bu hizmetten, Trump binaları arasında kurulu olan uluslararası ağ sayesinde, dünyanın her yerinde yararlanabilirler Beklentinizi en yüksekte tutun. Çünkü Trump Towers İstanbul'da en kaliteli hizmeti bulacaksınız.

KAVOlimpos'tan Trump Towers'a bir lezzet geleneği
Tarih öncesinde insanların Tanrılara yakıştırdıkları, Olympostaki büyük ziyafetlerde asla eksik olmayan şarap, Trump Towers İstanbul'da da yaşamın önemli bir parçası olacak. Kendi şarap kavının yakınında olmak, her özel gecede, gecenin konseptine uygun şarabı kendi kavından seçmek, dünyanın en eski geleneklerinden biri olan şarap kültürüne gönül vermiş herkesin hayali.
Trump Residence Tower, Türkiye'de ilk kez bu hayali de gerçekleştiriyor. Trump Towers İstanbul'da her bir konutun, kendine Özel, toplam 16.800 şişe kapasiteli şarap kavı var. Konutlara ayrılmış otopark katında yer alan ve sadece daire sahiplerinin, kendilerine verilecek özel bir kartla gireceği kav odasının dışında bir de şarap tadım bölümü bulunuyor.
Trump Residence Tower'da oturanlar, istedikleri her gece. Olympos'ta yaşandığı hayal edilenler gibi ziyafetler verecek, kendi kavlarından şarap seçmenin keyfini sürecekler.
Rezidans dairelerinin bazı teknik özellikleri:• Boğaz, Tarihi Yanmada ve İstanbul'un kalbi Belgrad Ormanları manzarası
• Farklı yaşam ihüyaçlanna ve zevklere hitap edebilecek iç mimari tasarım seçenekleri
• Her oda için bağımsız kontrol edilebilen ve aynı zamanda merkezi 4 borulu fancoil sistemine bağlı merkezi iki imlendirme
• Her mekanda açılabilir camlara ilaveten 24 saat temiz hava ve egzost sistemi
• 24 saat sıcak su
• Yangın ve duman güvenlik otomasyon sistemleri
• Tüm daireler ve ortak mekanlar için kesintisiz yedek enerji jeneratörleri
• Hızlı internet, uydu televizyon sistemleri ve her daireye 4 harici, 1 dahili telefon hattı verebilen teknolojik altyapı

EXECUTIVE OFFICE TOWER
Yaşamlarımızın çoğunu iş yerinde geçiriyoruz. Evimizdeki televizyonun karşısındaki o rahat koltuktan daha uzun sûre, ofisimizdeki masanın arkasındaki koltuğa oturuyoruz. En önemi kararlanmcı burada veriyoruz, en önemli toplantılarımızı burada yapıyoruz... Trump Towers İstanbul ofisleri, vaktinin çoğunu iş yerinde geçiren ve burada ekonominin geleceğini belirleyecek kararlara imza atan profesyonellerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.

VIP ulaşım servisinden catering hizmetli toplantı salonlanna fonksiyonel bir çalışma ortamı sağlamaya yönelik her tür hizmet ve özel alan Trump Executive Office Tower'da mevcut. Ayrıntıları bir daha hiçbir zaman düşünmeyeceksiniz. Trump Towers İstanbul sayesinde, Türkiye'nin en prestijli ofisinde, işinizin keyfine varacaksınız.
RESEPSIYON KONSIYERJTürkiye'nin en prestijli iş yeri
Yaşamlarımızın çoğunu îş yerinde geçiriyoruz. Evimizdeki televizyonun karşısındaki o rahat koltuktan daha uzun süre, ofisimizdeki masanın arkasındaki koltuğa oturuyoruz. En önemi kararlarımızı burada veriyoruz, en önemli toplantılarımızı burada yapıyoruz... Trump Towers İstanbul ofisleri, vaktinin çoğunu iş yerinde geçiren ve burada ekonominin geleceğini belirleyecek kararlara imza atan profesyonellerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.
 VIP ulaşım servisinden catering hizmetli toplantı salonlarına fonksiyonel bir çalışma ortamı sağlamaya yönelik her tür hizmet ve özel alan Trump Executİve Office Tower'da mevcut. Ayrıntıları bir daha hiçbir zaman düşünmeyeceksiniz. Trump Towers İstanbul sayesinde, Türkiye'nin en prestijli ofisinde, işinizin keyfine varacaksınız.
Ofislerin bazı teknik özellikleri• Toplam 36.600 metrekare
• 187 m2 ile 761 m2 arasında değişen toplam 85 ofis
• 2 dubleks, 12 balkonlu ofis
• 600 m2'lik kiralanabilir ortak toplantı odaları ile toplantı öncesi ve sonrası için dinlenme alanları (Ofis Lounge)
• Fonksiyonlara göre bölünebilir alt yapı
• Her ons İçin bağımsız kontrol edilebilen ve aynı zamanda merkezi 4 borulu fancoil sistemine bağlı merkezi iklimlendirme
• 1. derecede üst düzey güvenlik sağlanması için tasarlanmış yatay ve dikey sirkülasyon
• Geniş otopark alanı
• Tüm ofisler ve ortak mekanlar için kesintisiz yedek jeneratörler
SHOPPING CENTERGurme zevklerin alışverişle buluştuğu tek adres
Trump Towers İstanbul'da 62 350 m21ik alana yayılacak olan 5 katlı alışveriş merkezi kompleksinde 185 mağaza bulunacak. Son moda tasanmlan ve en yeni trendleri İstanbul'a taşıyacak olan alışveriş merkezinde, en güzel ve en kaliteliyi arayanlar buluşacak.
Trump Towers İstanbul Alışveriş Merkezi'nde dünyaca ünlü giyim, aksesuar ve elektronik markalannın yanı sıra farklı lezzetleriyle uluslararası üne kavuşmuş restoranlar ve İstanbul gece hayatına renk katacak barlar da yer alacak, ister alışveriş için olsun, ister tadı damağınızda kalacak bir ziyafet ya da unutulmaz bîr gece için, dünyanın ve Türkiye'nin en seçkin isimleri Trump Towers İstanbul Alışveriş Merkezi'nde buluşacak.

WELL BEING CENTERSağlıklı, canlı, mutlu.
Trump Towers Well Being Center, kaliteli yaşam için her detayın düşünüldüğü ofis ve rezidans binalarını tamamlayan en önemli yapı. Her tür sporun yapılabilmesine olanak tanıyacak şekilde tasarlanan merkezde sporun yanı sıra, profesyonel sağlık danışmanlan eşliğinde özel tedavi, terapi ve rahatlama programlan da uygulanacak.
İş stresinden kurtulmak, rahatlamak, zinde ve mutlu bir yaşam sürmek isteyen herkes Trump Towers Well Being Center'da vücut yapısına ve beklentilerine en uygun yöntemle spor yapma ayrıcalığına kavuşacak.

SPAİş stresinden kurtulmak, rahatlamak, zinde ve mutlu bir yaşam sürmek isteyen herkes profesyonel sağlık danışmanlan eşliğinde özel terapi & tedavi ve rahatlama programları

FITNESS
Spor Merkezi'nde herkes vücut yapısına ve beklentilerine en uygun yöntemle spor yapma ayrıcalığına kavuşacaktır.






1 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba,
http://elementscan.blogspot.com/ blog sayfasının kurucusu sizmisiniz acaba? Sizin ile nasıl temas kurabilirim. Konu çok önemlidir. ayhandoruk9000 gmail.com

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Lady Gaga, Salman Khan